Dagbladhandel

Elke dag leesplezier, kansspelen, wenskaarten en zoveel meer
kranten en magazines

Kranten en magazines

De meest courante kranten, magazines, denksporten, inclusief voor kinderen, hebben wij in ons standaard assortiment.
Vind je uw gespecialiseerd vak- of hobbytijdschrift niet in onze rekken? Laat het ons weten. We zoeken uit of we het in ons standaard gamma kunnen toevoegen en/of we uw tijdschrift kunnen nabestellen.

Een (deel van een) actie gemist? Breng de nabestelbon mee en wij zoeken voor u uit of we nog kunnen nabestellen.

Kansspelen Nationale Loterij

Wij zijn erkend verdeler van Lotto, Euromillions, Keno, Joker+ en Pick3. Ook alle krasbiljetten van de Nationale Loterij kan u bij ons aankopen. Kadoosjes maken we voor ieders budget.  
Regelmatig openen wij groepsspeelpotten op dinsdag voor trekkingen van Euromillions op dinsdag/vrijdag & Lotto op zaterdag   
  • Meer info over deze speelpotten? Vraag ernaar in onze winkel.
  • Weten wanneer we een speelpot openen? Volg ons op onze Facebook-pagina!
Omdat spelen leuk moet blijven, ken je limieten! SOS 0800 35 777.
kansspelen Nationale Loterij
Bpost

Pakjesdiensten

Bpost & PostNL Pakjesdiensten
Wij zijn een officieel Pakjespunt van BPost en PostNL :  Wij kunnen alle pakjes met de correct vooraf aangebrachte BPOST/POSTNL LABELS verwerken.  Dit geldt voor al uw verzendingen en retours. 
Opgepast : wij kunnen geen post meegeven aan BPost.  Deze moet u nog steeds in de daarvoor bestemde rode brievenbus gaan droppen. 
Heeft u een BPOST/POSTNL afwezigheidsbriefje in je brievenbus gevonden?  Klik hier om te weten wat u moet doen alvorens naar Megazine te komen! 
 
 

Tabaksproducten en rokersartikelen

De “standaardmerken” uit het sigarettengamma zijn ter beschikking bij Megazine, maar niet in alle op de markt zijnde formaten. Wij kunnen u meestal de kleinste en grootste verpakking aanbieden.
 
Tabak verkopen wij enkel in pouches. Grotere volumeverpakkingen in vorm van potten en/of emmers kunnen besteld worden in de winkel en wij melden u er meteen bij wanneer u de bestelling kan komen afhalen.
 
Wij verdelen e-sigaretten/e-liquids.
tabaksproducten en rokerswaren
wenskaarten

Wenskaarten

Wij bezoeken de meest trendy jaarlijkse beurzen, zodat wij een mooi, gevarieerd aanbod beschikbaar hebben in onze winkel. Ook gaan wij regelmatig op zoek voor de jaarthema’s zoals moederdag, vaderdag, Pasen, Nieuwjaar etc… naar unieke concepten, zoals wenskaarten met een theezakje, met een extra boodschap, met een speciale vorm, etc…

Kom gerust een kijkje nemen. U vind vast wel dat ene kaartje dat je nodig hebt!

lijnkaarten

Lijnkaarten

Sinds 01/03/2022 zijn wij gestopt met de verkoop van Lijnkaarten.

Prepaid-kaarten

Prepaid-kaarten

Sinds 01/07/2022 zijn wij gestopt met de verkoop van Prepaid kaarten

Megazine-Rooi
Megazine, elke dag een heerlijk en gevarieerd aanbod aan brood, beleg, gebak, zoetigheden. Je kan bij ons ook terecht voor kranten, magazines, kansspelen,...
Volg ons op:
Adres

Megazine
Leuvensebaan 308
3040 St-Agatha-Rode
BE 0894 710 380